E&L-Expertises-banner

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Boekhouding

Van inboeken tot eindbalans: E&L verzorgt boekhouding in de breedste zin van het woord. Zowel eenmanszaken als vennootschappen worden passend ondersteund. Volledig ontzorgen is mogelijk, maar u kunt ook specifieke diensten afnemen. E&L levert wat nodig is, wat bij uw bedrijfsvoering past.


Digitalisering speelt daarbij een steeds grotere rol, zoals het inscannen en uploaden van bankuittreksels via CodaBox. Automatisering biedt volop mogelijkheden om processen eenvoudiger en efficiënter te maken. E&L stimuleert dat met advies, informatie en begeleiding.

'Verwachtingen overtreffen door
nét dat stapje extra te zetten,
dáár doen we het voor'


Testimonial van een tevreden klant

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

(1/3)
“E&L is veel meer dan gewoon boekhouding. De persoonlijke aanpak en de snelle reacties worden op prijs gesteld. Er wordt zeer snel geanticipeerd. Zodra Marina de telefoon beantwoordt word je instant goedgezind. Ze is oprecht vriendelijk en dat maakt je dag goed. Momenteel worden we zelfs ondersteund, door E&L, bij de overschakeling naar nieuwe boekhoudsoftware. Kortom, zeer tevreden van E&L en hun werkwijze.”
- Jomaco

(2/3)
"E&L helpt mij al 20 jaar. Ik ben in 1997 gestart met mijn bedrijf in bijberoep en ondertussen laat ik de boekhouding van verschillende vennootschappen verzorgen door E&L. Ze zijn pro-actief en leiden alles in goede banen. Zelfs bij diverse controles heb ik steeds op mijn twee oren kunnen slapen, omdat ik samen werk met een gedreven expert die een hands-on mentaliteit heeft."
- Dirk Bokken, HSBB

(3/3)
"Wij werken al geruime tijd met Erik en zijn team samen.. Zij zijn ten alle tijde georganiseerd en staan steeds klaar om te helpen; wat er ook gevraagd wordt. Ik kan het team van E&L aan iedereen aanraden want hun aanpak werkt voor ons. Ze gaan zelfs verder en bekijken de persoon achter de ondernemer. Zo’n persoonlijke touch is altijd een meerwaarde."
- Gastro Kado

E&L-Expertise

Ondernemingen

Ondernemen brengt uiteenlopende administratieve en financiële processen met zich mee. E&L ondersteunt u vanaf de oprichting met praktische adviezen en administratieve ondersteuning. We kennen de wet- en regelgeving en weten precies wat wanneer nodig is. Bovendien zijn we goed bereikbaar, ook na kantooruren. Ondernemen vraagt om flexibiliteit. E&L faciliteert dat graag.

E&L staat dicht bij u

E&L staat dicht bij u

Wat uw ondernemersvraag ook is: E&L staat u met raad en daad bij. Soms letterlijk, want indien nodig gaan we met u mee naar bijvoorbeeld de bank. En voordat een boekjaar wordt afgesloten, bekijken we samen de stand van zaken. Geen haastwerk maar gewoon een goed gesprek. Zo helpen we u om te anticiperen op nieuwe wetten, regels en marktontwikkelingen.

Een greep uit onze diensten:
• Inrichten opstartfaciliteiten eenmanszaken en vennootschappen
• Opstellen financieel plan
• Opstellen balansanalyse
• Opstellen jaarrekening
• Aanvraag KMO-portefeuille
• Informeren en adviseren sociaal statuut zelfstandigen

E&L-Expertise-Totaalservice-fiscaliteit

Totaalservice fiscaliteit

Al uw belastingzaken zijn bij E&L in goede handen. U kunt bij E&L terecht voor alle diensten op het gebied van:


• Directe belasting: van personen- en vennootschapsbelasting tot belastingcontrole.

• Indirecte belasting: periodieke BTW-aangiften en eventuele BTW-controles.


Belastingregels zijn complex, maar E&L zorgt voor overzicht en inzicht.

Fiscaal optimaal wordt zo heel eenvoudig.